AcasăAfganistanAsalt esuat, talibanii au fugit cu „pierderi grele”. O noua victorie a...

Asalt esuat, talibanii au fugit cu „pierderi grele”. O noua victorie a fortelor de rezistenta din valea Panjshir

-

Rezistenta din valea Panjshir a reusit sa respinga un nou asalt al talibanilor. Fortele de rezistenta anunta ca au provocat pierderi grele in randul talibanilor.

„Talibanii au incercat sa intre din nou in Panjshir, de data aceasta prin pasul Anjuman. Frontul Rezistentei a lansat un contraatac, ceea ce a dus la pierderi grele de vieti omenesti si la retragerea talibanilor”, anunta Pnajshir Observer pe Twitter.

 

 

Talibanii doresc sa rezolve situatia din Panjshir prin dialog, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, purtatorul de cuvant al gruparii jihadiste, Zabihullah Mujahid.

„Fratii nostri din Panjshir, va rugam sa va intoarceti la Kabul. Avem obiective si vieti comune. Nu va fie teama. Intoarceti-va si nu luptati”, ar fi spus Mujahid.

Asalt esuat, talibanii au fugit cu „pierderi grele”. O noua victorie a fortelor de rezistenta din valea Panjshir – Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Absenteism RECORD la alegerile prezidențiale din Afganistan: Câți oameni s-au prezentat...

Alegerile prezidenţiale desfăşurate sâmbătă în Afganistan se anunţă marcate de un absenteism record, comisia electorală comunicând duminică dimineaţa că, potrivit datelor disponibile pentru jumătate...