AcasăAfganistanAsalt esuat, talibanii au fugit cu „pierderi grele”. O noua victorie a...

Asalt esuat, talibanii au fugit cu „pierderi grele”. O noua victorie a fortelor de rezistenta din valea Panjshir

-

Rezistenta din valea Panjshir a reusit sa respinga un nou asalt al talibanilor. Fortele de rezistenta anunta ca au provocat pierderi grele in randul talibanilor.

„Talibanii au incercat sa intre din nou in Panjshir, de data aceasta prin pasul Anjuman. Frontul Rezistentei a lansat un contraatac, ceea ce a dus la pierderi grele de vieti omenesti si la retragerea talibanilor”, anunta Pnajshir Observer pe Twitter.

 

 

Talibanii doresc sa rezolve situatia din Panjshir prin dialog, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, purtatorul de cuvant al gruparii jihadiste, Zabihullah Mujahid.

„Fratii nostri din Panjshir, va rugam sa va intoarceti la Kabul. Avem obiective si vieti comune. Nu va fie teama. Intoarceti-va si nu luptati”, ar fi spus Mujahid.

Asalt esuat, talibanii au fugit cu „pierderi grele”. O noua victorie a fortelor de rezistenta din valea Panjshir – Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

„Mi-am vândut fata din cauza foamei şi a sărăciei”. Familiile sărace...

După nouă luni de la preluarea puterii de către talibani, Afganistanul traversează o nouă criză. Economia este la pământ, nu mai există ajutor internațional...