AcasăAfganistanAfganistan: Explozii puternice și focuri de armă lângă spitalul militar din Kabul...

Afganistan: Explozii puternice și focuri de armă lângă spitalul militar din Kabul / Cel puțin 9 răniți

-

O puternică explozie, urmată de zgomotul unei serii de împușcături au fost auzite în apropierea spitalului militar Sardar Mohammad Daud Khan din Kabul, transmite Reuters. Explozia a fost urmată la scurt timp de o altă deflagrație puternică, potrivit sursei citate.

UPDATE 11.49 Organizația neguvernamentală italiană Emergency a anunțat că 9 răniți au fost aduși la spitalul său până acum.

Qari Saeed Khosty, purtător de cuvânt al ministerului de externe a declarat că exploziile au avut loc la intrarea în spital.

Potrivit primelor informații din câteva ziare local, cel puțin în cazul primei explozii a fost vorba de un atac sinucigaș cu bombă.

Organizația Stat Islamic, care a desfășurat o serie de atacuri asupra unor moschei sau alte ținte după ce talibanii au preluat puterea în august, au atacat acest spital ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Absenteism RECORD la alegerile prezidențiale din Afganistan: Câți oameni s-au prezentat...

Alegerile prezidenţiale desfăşurate sâmbătă în Afganistan se anunţă marcate de un absenteism record, comisia electorală comunicând duminică dimineaţa că, potrivit datelor disponibile pentru jumătate...